Banner   

Topics:  Fotografi    Rejseliv    Lidt af hvert    Teknikhjørnet    Scrapbogen    Pulterkammeret    Site Map    


Indhold:

-Overordnede-
Scrapbogen

-Sideordnede-
Om Farum Midtpunkt

-Underordnede-
Midtpunktets små oaser
Blok 46 genindvielse
De nye lejligheder
Ældreboligerne

Farum Midtpunkt - hvorfra min verden går...

Og det den gjort siden sidst på sommeren 1975.

Midtpunktet

På dette tidspunkt flyttede jeg ind i et byggeri, der efter datidens standard var moderne, og hvor det var hensigten, at lejlighederne skulle være et alternativ til parcelhuset.

Derfor er boligerne udstyret med visse faciliteter såsom et bryggers eller grovkøkken, som man jo ellers ikke finder i en etagebolig. Desuden er der ganske store terrasser eller altaner i boligen. Det betyder, at der til hver bolig er knyttet udearealer - noget som normalt heller ikke findes i lejeboliger; i det mindste ikke dengang i 70'erne.

Før jeg flyttede ind, fik jeg det råd at vente på en lejlighed i den yderste række blokke mod øst - og det har jeg ikke fortrudt! For det må nok indrømmes, at de et-værelses lejligheder inde midt i bebyggelsen ikke har nogen fremragende udsigt, ligesom de heller ikke giver beboerne voldsomt meget privatliv.

Men den lejlighed, jeg så fik efter kort tids venten (jeg husker ikke hvor længe; men det var kun en kort tid) den har jeg så holdt fast ved i alle årene.

Artiklerne her er inspireret af, at der i denne tid sker en del ændringer i Midtpunktet. Dels indretning af seniorboliger i et par blokke, dels at man er ved at få løst de PCB problemer, som plagede den ældste fjerdedel af bebyggelsen. Så da mange har været mere end villige til at kritisere og politisere negativt, så kunne det måske være på sin plads at give udtryk for, at alt bestemt ikke er jammer og klage!

'De Lyse Sider' senest opdateret: Wed Nov 15 11:21:51 2023